Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Citronkage
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
20
minutter
min
Tilb. tid
45
minutter
min
Samlet tid
1
time
t
5
minutter
min
Antal
8
Personer
Ingredienser
150
g
Blødt smør
250
g
Sukker
4
Æg
1
Citron
Saften og skallen af den
2
dl
Yoghurt naturel
250
g
Hvedemel
1
tsk
Bagepulver
Glasur
200
g
Flormelis
1
spsk
Blødt smør
Citronsaft
Sådan gør du
Pisk smør og sukker sammen
Pisk æggene i et af gangen
Rør citronsaft, -skal og yoghurt i
Sigt mel og bagepulver i
Hæld dejen i en smurt springform(22 cm)
Bag kagen i 45 min. ved 180 grader
Lad kagen afkøle helt
Rør flormelis, smør og citronsaft sammen og smør det på kagen.