Go Back

Citronkage

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 45 minutter
Samlet tid 1 time 5 minutter
Antal 8 Personer

Ingredienser
  

  • 150 g Blødt smør
  • 250 g Sukker
  • 4 Æg
  • 1 Citron Saften og skallen af den
  • 2 dl Yoghurt naturel
  • 250 g Hvedemel
  • 1 tsk Bagepulver

Glasur

  • 200 g Flormelis
  • 1 spsk Blødt smør
  • Citronsaft

Sådan gør du
 

  • Pisk smør og sukker sammen
  • Pisk æggene i et af gangen
  • Rør citronsaft, -skal og yoghurt i
  • Sigt mel og bagepulver i
  • Hæld dejen i en smurt springform(22 cm)
  • Bag kagen i 45 min. ved 180 grader
  • Lad kagen afkøle helt
  • Rør flormelis, smør og citronsaft sammen og smør det på kagen.