Knus kiksene (jeg putter dem i en 8 L frostpose og knuser dem ved at rulle frem og tilbage henover med min kagerulle - kan også knuses i foodprocesser).
Smelt smørret og rør det sammen med de knuste kiks.
Fordel kikse-smørblandingen i en 20 cm springform hvor du har spændt et stykke bagepapir ud over bunden. Pres kikse-smørblandingen godt og glat med bagsiden af en ske, så bunden bliver glat og jævn.Sæt bunden på køl Pisk flødeost og flormels godt sammen i en skål med en el-pisker.
Pisk fløde og vanilje sammen i en anden skål, med en el-pisker til flødeskum.
Bland flødeskummet i osteblandingen med en dejskraber.
Skær 4 Ferrero Rocher i kvarte og bland det i oste-fløde blandingen.
Placer kageplast rundt langs kanten af springformen.
Fordel blandingen oven på kiksebunden. Sørg for at glatte overfladen så godt du kan, og sæt kagen på køl i ca. 4 timer.
Varm nutellaen forsigtigt op i en gryde ved middel varme - pas på den ikke brænder på.Hak hasselnødderne og bland halvdelen i nutellaen og lad det køle af før den hældes over kagen. Skær de sidste 4 Ferror Rocher midt over og pynt kagen med disse + resten af de hakkede nødder.Sæt kage på køl i min. 6-8 timer og gerne til næste dage.