Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Noter
Smaller
Normal
Larger
Lime pie
Udskriv
Pin Recipe
Antal
6
Equipment
Springform 24 cm.
El-pisker
Ingredienser
220
g
Digestive
110
g
Smør
1
ds
Kondenseret mælk
397 g
4
Æggeblommer
4
Limefrugter
1/4
L
Fløde
Sådan gør du
Bund
Tænd ovnen på 150 grader varmluft
Knus digestive i enten en foodprocesser eller put dem i en frostpose og rul hen over med en kagerulle til de knuste helt fint.
Smelt smørret og bland det med kiksene.
Spænd et stykke bagepapir ud over bunden på en 20 cm springform.
Fordel kikseblandingen i bunden og lidt op af kanterne og pres godt f.eks. med Bagsiden af en ske eller med bunden af et glas.
Bag bunden i ovnen i 10 min.
Limecreme
Pres saften af de 4 limefrugter
Riv skallen fra 1 limefrugt
Pisk kondenseret mælk sammen med æggeblommer og limesaft og limeskal
Når bunden er bagt, fordeles limecremen på bunden og kagen skal nu bage 20 min.
Lad tærte køle af og sæt den derefter i køleskabet i ca. 4 timer, så cremen sætter sig. Kan fint stå på køl til næste dag.
Servering
Pisk fløden til en let flødeskum og fordel den på kagen
Pynt med revet limeskal
Noter
Opskriften er hentet fra Mummum.