Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Svampede bløde tebirkes
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
30
minutter
min
Tilb. tid
40
minutter
min
Samlet tid
1
time
t
10
minutter
min
Antal
12
stk
Ingredienser
100
g
Smør
1
dl
Mælk
1
dl
Cremefraiche
50
g
Gær
1
Æg
1/2
tsk
Salt
1
spsk
Sukker
125
g
Hytteost
420
g
Hvedemel
1
Æg
til pensling
30
g
Birkes
Sådan gør du
Smelt smørret og tilsæt mælken
Hæld blandingen i en og til opløs gæren heri
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt til du har en smidig dej
Rul dejen ud til en rektangel på 20*60 cm
Fold dejen sammen på den lange led, så der bliver tre lag
Del dejen i 12 skiver og læg dem på en bageplade
Lad dem hæve i 30 min.
Pensl med æg og drys med birkes
Bag dem i ovnen ved 225 grader varmluft i 8 min.