Tænd ovnen på 200° varmluft
Vand og smør kommes i en gryde og varmes op til kogepunktet.
Kom melet i og med et piskeris pisker du til der ikke er klumper. Skift piskeriset ud med en trægrydeske og rør, rør, rør mens du har godt blus på gryden (jeg havde den på 9 ud af 14 på mit komfur). Bliv ved selv om det damper og syder. Når du tænker den er jo vanvittig varm og mon ikke det snart brænder på, så bliver du ved at røre et par minutter mere.
Tag så gryden af og hæld dejen over i en bageskål, hvor den nu skal køle af. Fordel dejen lidt op af siderne i skålen så det køler lidt hurtigere.
Når dejen er kølet ned til kun at være lidt lun, tilsættes æggene et af gangen mens du pisker med el-piskeren til din dej er blank og lind.
Fordel dejen på en bageplade med bagepapir enten vha. en sprøjtepose eller vha et par spiseskeer eller blot med en dejskraber. Jeg får 9 ud af denne portion.
Sæt pladen midt i ovnen og bag 25-30 min. til de er flotte gyldne. LUK IKKE OVNLÅGEN OP FØR DER MIN. ER GÅET 20 min. (Jeg åbnede ikke min ovnlåg før jeg tog dem ud efter 28 min.)
Tag pladen ud når de er færdige. Lad dem bare blive stående på pladen og køle af.