Spænd et stykke bagepapir ud over bunden af springformen og dernæst et stykke kageplast rundt langs kanten
Læg husblads i blød i koldt vand i 10 min.
Knus kiksene i en pose vha. en kagerulle, eller brug en foodprocessor.
Smelt smørret og bland det med de knuste kiks.
Fordel kikse-smør blandingen i bunden af springformen og glat med bagsiden af en ske.
Sæt bunden på køl mens du laver resten.
Pisk fløden let.
Pisk ost og sukker godt sammen og tilsæt den letpiskede fløde, og piske det hele let sammen.
Varm baileyen op i en kasserolle. Knug vandet fra husbladsen og kom det i gryden. Tag gryden af varmen og rør rundt til husbladsen er smeltet
Lad gryden stå 1-2 minutter og tilsæt det dernæst til din osteblanding i en tynd stråle lidt af gangen mens du pisker.
Hæld blandingen oven på bunden og sæt nu kagen på køl i min. 4 timer og gerne til næste dag.
Pynt med de bær du kan lide.Jeg har pyntet med friske jordbær fra haven.