Lun mælken til 35 grader og opløs gæren heri
Tilsæt sukkeret og opløs dette
Tilsæt 1/3 af melet samt saltet og lad røremaskinen ælte det til en ensartet dej
Tilsæt æggene et af gangen og lad igen røremaskinen arbejde
Tilsæt 1/3 af melet og rør igen
Tilsæt smørret og rør igen
Tilsæt resten af melet og ælt til dejen slipper skålens kanter. (ca. 10 min. i alt)
Dæk skålen med husholdningsfilm og et viskestykke og lad dejen hæve i 1,5 time
Del dejen i 10 lige store dele og form bollerne og tryk dem dernæst let flade og fordel dem på 2 bageplader.
Lad bollerne efterhæve tildækket i 1 time
Pensl bollerne og drys med sesamfrø og bag en plade af gangen ved 200 grader (alm.) i ca. 14-15 min. til de er mørke og gyldne på toppen.
Lad bollerne køle af på en rist.