Brombærmuffins med brombær fra egen have

Den sidste pose brombær fra fryseren er nu brugt, og der dufter sødt af nybagte muffins i hele huset. Svampede og med en blanding af sødme og syrlighed gør disse muffins til en opskrift jeg vender tilbage til igen og igen. Kombinationen af bær kan varieres i det uendelige: blåbær, hindbær, revet æble, brombær osv. osv.

Disse muffins er nogle dejlige portionsstørrelser og en dejlig kombination på søndagens kaffebord, som også byder på nybagte luftige bamseboller med koldt smør.

Brombærmuffins

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 12

Ingredienser
  

  • 125 g hvedemel
  • 125 g sukker
  • 125 g smør
  • 3 æg
  • tsk vaniljesukker
  • ½ tsk bagepulver
  • 150 g brombær

Sådan gør du
 

  • Bland mel og sukker og tilsæt smør og æg – pisk med en elpisker til dejen er ensartet
  • Tilsæt vaniljesukker og bagepulver og piske det ind i dejen
  • Hvis dejen er lidt for tyk så tilsæt evt 1 spsk vand.
  • Vend brombærrene i og vend dem forsigtigt ind i dejen med en dejskraber
  • Placer 12 papir muffinsforme i en fast muffinform og fordel dejen i formene.
  • Bag muffins i 20-25 min. til man kan stikke en tandstik i uden at den bliver klistret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering