Pølsehorn – svampede og lækre

Når madpakken, frokosten, en snack – skal være hurtig og lækker og med fordel kan tages med på farten, så er disse pølsehorn bare en super god løsning.
Jeg bager en god portion og fryser ned – så får børn og svigerbørn en posefuld med hjem når de kommer på besøg.

Pølsehorn – svampede og lækre

Forb. tid 1 time 45 minutter
Tilb. tid 15 minutter

Ingredienser
  

  • 2,75 dl vand
  • 1 dl yoghurt naturel
  • 100 g smør
  • 30 g gær
  • 2 spsk sukker
  • 1,5 tsk salg
  • 1 æg
  • 700 g mel
  • 20 pølsestykker
  • sesamfrø til pynt

Sådan gør du
 

  • 1. Smelt smørret
    2. Tilsæt vand og yoghurt og rør sammen
    3. Hæld det hele over skålen til røremaskinen
    4. Mål at temp. er max 37 grader
    5. Oplæs gæren heri
    6. Tilsæt sukker, salt og æg
    7. Tilsæt melet lidt efter lidt og ælt god sammen. Dejen må ikke være for våd – så tilsæt lidt mere mel, men pas på – dejen skal stadig være en lille smule klistret.
    8. Del dejen i to, og rul dem ud til store cirkler som hver deles i 8 lige store "lagkagestykker".
    9. Lig et pølsestykke på hver, og rul dejen rundt om pølsen.
    10. Fordel alle pølsehornene på 2 bageplader med bagepapir.
    11. Lad dem hæve under et viskestykke i 1,5 time på et lunt sted.
    12. Pensl med sammenpisket æg og drys med sesamfrø
    13. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 12-15 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering