Lørdagen blev bare lidt mere sød – med disse lækre kanelsnegle.
Svampede, bløde og uden at fyldet løber ud på bagepladen.
Svampede kanelsnegle
Ingredienser
- 600 g Hvedemel Jeg bruger mel med 12% protein
- 200 g Blød smør
- 50 g Sukker
- 5 g Salt
- 25 g Gær
- 2 Æg
- 2 dl Mælk
Remonce
- 150 g Blød smør
- 200 g Brun farin
- 2 Spsk Kanel
Pynt
- Hvid glasur af flormelis og vand
Sådan gør du
- 1. Lun mælken og opløs gæren, og bland alle øvrige ingredienser i og ælt dejen til den er glat og smidig.2. Lad dejen hvile 1 time.3. Tilbered imens remoncen ved at blødgøre smørret og røre faring og kanel i.5. Rul efter 1 time, dejen ud (30×40 cm). Fordel remoncen over hele dejen og tril dejen til en aflang pølse (på den lange led)6. Del dejen i 22 stykker vha. en sytråd (ca. 2 cm. hver)7. Sæt sneglene på en bageplade med bagepapir og lad dem hvile 30 min.8. Forvarm ovnen til 200 grader alm.9. Bag sneglene i midten af ovnen i ca. 15 min.10. Når de er kølet af, pyntes de med glasurHvis de ikke når at blive spist og du ønsker at fryse dem ned – så vent med at komme glasur på dem til de er tøet op.