Svampede kanelsnegle

Lørdagen blev bare lidt mere sød – med disse lækre kanelsnegle.
Svampede, bløde og uden at fyldet løber ud på bagepladen.

Svampede kanelsnegle

Antal 22

Ingredienser
  

  • 600 g Hvedemel Jeg bruger mel med 12% protein
  • 200 g Blød smør
  • 50 g Sukker
  • 5 g Salt
  • 25 g Gær
  • 2 Æg
  • 2 dl Mælk

Remonce

  • 150 g Blød smør
  • 200 g Brun farin
  • 2 Spsk Kanel

Pynt

  • Hvid glasur af flormelis og vand

Sådan gør du
 

  • 1. Lun mælken og opløs gæren, og bland alle øvrige ingredienser i og ælt dejen til den er glat og smidig.
    2. Lad dejen hvile 1 time.
    3. Tilbered imens remoncen ved at blødgøre smørret og røre faring og kanel i.
    5. Rul efter 1 time, dejen ud (30×40 cm). Fordel remoncen over hele dejen og tril dejen til en aflang pølse (på den lange led)
    6. Del dejen i 22 stykker vha. en sytråd (ca. 2 cm. hver)
    7. Sæt sneglene på en bageplade med bagepapir og lad dem hvile 30 min.
    8. Forvarm ovnen til 200 grader alm.
    9. Bag sneglene i midten af ovnen i ca. 15 min.
    10. Når de er kølet af, pyntes de med glasur
    Hvis de ikke når at blive spist og du ønsker at fryse dem ned – så vent med at komme glasur på dem til de er tøet op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering