Pandekager

Ferie, sommer og morgenmad på terrassen.
I dag serverede jeg pandekager og jordbær. Mums det var godt og det tog ingen tid at røre en lille portion dej sammen. Portionen gav 6 små pandekager. Normalt putter jeg lidt øl i for at få lidt mere sprøde pandekager – det gjorde jeg ikke i dag da jeg serverede jordbær og Ahornsirup til.

Opskriften får du her:

Pandekager

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 6 Stk

Ingredienser
  

  • 1 æg
  • 1 tsk sukker
  • 1 nip salt
  • 1/3 tsk kardemomme
  • 1 1/4 dl mælk
  • 85 g mel
  • 10 g smeltet smør

Sådan gør du
 

  • Kom alle ingredienser i en skål og piske det hele godt sammen.
  • Lad dejen hvile i 10 min.
  • Steg pandekagerne på en pande med lidt smør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering