Lækre små madtærter

Til frokost, til buffeten å, til madpakkerne, til brunchbordet – i alle tilfælde er disse små lækre madtærter et super fint indslag. De smager kanon godt og de er nemme og hurtige at lave, og kan selvfølgelig fryses ned.

Du skylder dig selv at prøve disse. Det er NEMT, HURTIGT OG LÆKKERT!

Små madtærter

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 12 Stk

Ingredienser
  

  • 1 Rulle Tærtedej Alternativt kan du lave en tærtedej selv.
  • 1 Gulerod Revet
  • 1/2 Squash Revet
  • 1 Håndfuld Persille Hakket
  • 24 Feta tern
  • 8-12 Cherrytomater Skåret i halve eller kvarte alt efter størrelse
  • 1,5 Spsk Grøn pesto
  • 1/2 Tsk Salt
  • 1/2 Tsk Peber

Sådan gør du
 

  • Smør din muffinform. Jeg bruger en metalform med 12 huller.
  • Udstik 12 runde stykker tærtedej med en udstikker eller et glas.
  • Fordel dejen i formene.
  • Riv gulerod og squash og fordel det i formene sammen med feta og persille.
  • Pisk æg, pesto, salt og peber sammen i en skål og fordel det over grønsagerne
  • Skær tomaterne i halve eller kvarte og fordel et par stykker på hver muffin
  • Bag tærterne 30 min. V/175° (Alm).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering