Vaniljekage

Sidste søndag var selskabet ved søndagskaffebordet temmelig indskrænket – og derfor blev udvalget af brød og kage også indskrænket 🙂

Jeg bagte en vaniljekage – lidt ala en sandkage, og det tog ikke mange arbejdsminutter. Se med herunder.

Vaniljekage

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser
  

  • 2 æg
  • 125 g sukker
  • 175 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1/2 tsk salt
  • 40 g smør
  • 125 ml mælk

Sådan gør du
 

  • Æg og sukker piskes luftigt med en el-pisker
  • Mel, bagepulver, vaniljesukker og salt blandes sammen
  • Smelt smørret sammen med mælken
  • I æggemassen piskes nu skiftevis melblandingen og den varme mælk og smørblanding.
  • Hæld dejen i en 18 cm. springform eller lille bradepande/bageform og bag kagen 30 min. ved 180 grader (alm.)
  • Lad kagen køle af og drys med flormelis over ved servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering