Knækbrød med masser af kerner

Såvel mine unge mennesker som jeg, elsker hjemmebagte knækbrød med masser af kerner. Jeg har bagt mange forskellige slags i tidens løb, men de her er klart de bedste – og tilmed nemmere end nem at lave!
I dag blev det derfor disse, som sønnike så kan få en portion af i dag, sammen med småkagerne fra i går 🙂

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 24

Ingredienser
  

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl græskarkerner
  • 2,5 dl hvedemel
  • 1 dl rugmel
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 dl vand
  • 1 ¼ dl rapsolie

Sådan gør du
 

  • Rør alle de tørre ingredienser sammen
  • Tilsæt vand og olie og rør det hele sammen
  • Del dejen i 2 dele
  • Rul hver del ud mellem to stykker bagepapir i 2-3 mm. tykkelse
  • Skær dejen med en dejskraber/pizzaskærer eller lign. i passende størrelse stykker
  • Bag hver plade i ovnen i ca. 18-20 min. ved 180 grader til de er let gyldne
  • Lad dem køle af på en rist og opbevar dem i en lufttæt beholder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering