Chokoladefudge

Er du lækkersulten?

Er du vild med chokolade?

Har du en sød tand?

…..så læs med her 🙂

Forleden ville jeg gerne forkæle min familie lidt i weekenden, så jeg lavede denne chokoladefudge med nødder og havsalt.

En rigtig lille lækker sag der er nem at lave og kan laves flere dage før de skal bruges. En god gave idé. Pak dem ind i cellofan med en sløjfe og du har en sød lille værtindegave. Server på kagebordet, eller som lidt lækkert til kaffen.

Chokoladefudge

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 4 timer
Antal 35 stk

Ingredienser
  

  • 50 g hasselnødder
  • 25 g usaltede pistacienødder
  • 400 g mørk chokolade
  • 1 ds kondenseret mælk
  • 25 g smør
  • havsalt til drys

Sådan gør du
 

  • Rist hasselnødderne på en varm pande til hinderne løsner sig.
  • Hæld nødderne over på et viskestykke og gnid hinderne af.
  • Hak hasselnødderne groft og pistacienødderne fint
  • Hak chokoladen og hæld det i en gryde sammen med den kondenserede mælk.
  • Lad chokoladen smelte ved svag varme under omrøring
  • Tilsæt smørret og rør forsigtigt til det er smeltet og blandet helt med chokoladen.
  • Tilsæt halvdelen af hasselnødderne og rør rundt
  • Hæld blandingen i et fad (ca. 20×30 cm) beklædt med bagepapir, og fordel det jævnt.
  • Drys med pistacienødder og havsalt
  • Sæt fadet i køleskabet i min. 4 timer.
  • Skær fudgen i små firkanter med en skarp kniv.
  • Fudgen skal opbevares i køleskabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering