Med en rest hindbær fra fryseren bagte jeg i et snuptag denne tærte til søndagskaffen, og serverede cremefraiche til.
SUPER NEM opskrift.
5-7 minutters arbejde og så i ovnen ✔️
Svampet og tilpas sødme og syrlighed.
![](https://i1.wp.com/www.soendagskaffe.dk/wp-content/uploads/2022/01/59F215AA-E581-44F6-94E2-8D2094ABED6A-1-839x1024.jpg?ssl=1)
![](https://i2.wp.com/www.soendagskaffe.dk/wp-content/uploads/2022/01/28CE5B23-B9EF-4494-B109-5D2AB94D7B1D-1-839x1024.jpg?ssl=1)
![](https://i1.wp.com/www.soendagskaffe.dk/wp-content/uploads/2022/01/IMG_1950-1-1024x768.jpg?ssl=1)
![](https://i2.wp.com/www.soendagskaffe.dk/wp-content/uploads/2022/01/IMG_1948-1-768x1024.jpg?ssl=1)
![](https://i2.wp.com/www.soendagskaffe.dk/wp-content/uploads/2022/01/IMG_1949-1-768x1024.jpg?ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.soendagskaffe.dk/wp-content/uploads/2022/01/59F215AA-E581-44F6-94E2-8D2094ABED6A.jpg?fit=205%2C250&ssl=1)
Hindbærtærte
Ingredienser
- 2 æg
- 100 g smør blødt
- 100 g sukker
- 100 g mel
- 1/2 tsk bagepulver
- 2 tsk vaniljesukker
- 250 g hindbær
Sådan gør du
- Alt på nær bærrene kommes i en skål og piskes sammen med el-pisker i et par minutter.
- Fordel dejen i en smurt tærteform på 20 cm.
- Fordel bærrene ud over. Hvis du bruger frosne bær, så kan du med fordel lade dem dryppe af i en si først, og røre dem i selve dejen istedet for at placere dem ovenpå dejen i formen.
- Bag tærten ved 175° (alm. ovn) i ca. 40 min.Mærk efter med en kødnål/strikkepind eller lign. Når der ikke længere hænger dej ved er kagen færdig.