Med en rest hindbær fra fryseren bagte jeg i et snuptag denne tærte til søndagskaffen, og serverede cremefraiche til.
SUPER NEM opskrift.
5-7 minutters arbejde og så i ovnen ✔️
Svampet og tilpas sødme og syrlighed.
Hindbærtærte
Ingredienser
- 2 æg
- 100 g smør blødt
- 100 g sukker
- 100 g mel
- 1/2 tsk bagepulver
- 2 tsk vaniljesukker
- 250 g hindbær
Sådan gør du
- Alt på nær bærrene kommes i en skål og piskes sammen med el-pisker i et par minutter.
- Fordel dejen i en smurt tærteform på 20 cm.
- Fordel bærrene ud over. Hvis du bruger frosne bær, så kan du med fordel lade dem dryppe af i en si først, og røre dem i selve dejen istedet for at placere dem ovenpå dejen i formen.
- Bag tærten ved 175° (alm. ovn) i ca. 40 min.Mærk efter med en kødnål/strikkepind eller lign. Når der ikke længere hænger dej ved er kagen færdig.